в означеннях

Коментарі читачів до статті «МРУҐАННЯ»

Приклад вживанняMarysja.Ck18, 17 червня 2021 Дякую!

М'ясо треба залити зимною водою, додати цілими морквину, цибулину, салєрину, довести до кипіння і відразу зменшити вогонь до лінивого ледь помітного мруґання. - https://zbruc.eu/node/105806?fbclid=IwAR06Oh__CyMuXe-W5-MgvJFDw4uq-MfHQXhTkFMftH5zMmoCPZpCnDDCwNw

Додання коментаря

  • Зверніть увагу, що ви не авторизувалися. Радимо увійти чи зареєстуватися.
  • Будь ласка, додавайте лише констуктивні, змістовні і ввічливі коментарі. Коментарі можуть розкривати значення слова, показувати приклади його вживання тощо.
  • При копіюванні тексту з інших сайтів, вказуйте джерело.
Ім'я*

Заголовок

Повідомлення*

Про сайт · Покажчик · Навмання · API · © 2018, Webmezha